PROJECT ENGINEER / COORDINATOR Beerse

Reference: ANT041911838501

Function

Als PROJECT ENGINEER / COORDINATOR zal je verantwoordelijk zijn voor de coördinatie van activiteiten bij een remediatieproject. 
Je zal voor dit project samenwerken met een aantal experts en jij zal zelf verantwoordelijk zijn voor de coördinatie ervan. Je zal alle informatie van de experts moeten verwerken en alles mee moeten coördineren. Zo zal je verantwoordelijk zijn voor het oplijsten van alle bevindingen, het stellen van de prioriteiten, het opmaken van verslagen enzovoort. Daarnaast zal je ook verantwoordelijk voor het uitvoeren en implementeren van bepaalde zaken.

Profile

  • Je hebt een Master in technische of wetenschappelijke discipline.
  • Je hebt al enkele jaren ervaring als project engineer in een farmaceutische productie.
  • Je kan goed coördineren en hebt hier idealiter al ervaring in. 
  • Je bent communicatief en assertief.
  • Je bent snel beschikbaar.

Our offer

Je krijgt een vast contract van onbepaalde duur. We bieden jou een aantrekkelijk salarispakket met interessante extralegale voordelen, dit alles in een boeiende werkomgeving waar je volop de mogelijkheid hebt om je te ontplooien en verder te ontwikkelen.

Company

Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.

Voor één van onze farmaceutische klanten in Beerse zijn we momenteel op zoek naar een PROJECT ENGINEER / COORDINATOR (M/V).


Region:
Antwerp

Specialisation:
Pharma

Contract type:
Projectsourcing

Function group:
Engineering / Technics

Function:
Project engineer

Sector:
Pharmaceutical Sector

didn't find what you were looking for?

Please send us your resume and we will contact you as soon as possible with an interesting offer!