Recruitment consultant voor nieuw kantoor regio Zellik - Groot-Bijgaarden Zellik

Reference: ANT10129628569

Function

Je bent een echte matchmaker en vult de vacatures voor diverse profielen op een kwalitatieve en professionele manier in. Je maakt gebruik van de verschillende rekruteringskanalen en bent creatief in jouw zoektocht naar de juiste m/v op de juiste plaats.

Je hebt een goed zicht op de competenties en talenten van jouw kandidaat door een grondige prescreening, een gestructeerd interview en de afname van persoonlijkheidsvragenlijsten en/of vaardigheidstesten.

Je bouwt mee aan de commerciële groei van het kantoor door proactief aan de slag te gaan met jouw kandidaten en mee te zoeken naar opportuniteiten bij klanten of prospects voor de perfecte match. Je maakt deel uit van een enthousiast team en trekt mee aan de kar om onze klanten goed en correct te servicen.

Je begeleidt het ganse proces van A tot Z, van de search tot de administratieve afhandeling en loonverwerking.

Profile

Wie is onze nieuwe collega?

  • Je hebt een bachelor of master diploma (personeelswerk, psychologie, marketing, communicatie, HR, ...);
  • Je hebt minimum 2 jaar ervaring met rekrutering en selectie;
  • Multitasking is één van jouw kwaliteiten;
  • Je neemt initiatief en werkt resultaatsgericht;
  • Je bent commercieel ingesteld en klantvriendelijk;
  • Jouw omgeving omschrijft je als een gedreven persoon, iemand met verantwoordelijkheidszin die graag de handen uit de mouwen steekt;
  • Voor jou is één plus één drie. Je bent een echte teamplayer, maar je kan ook zelfstandig functioneren in eigen dossiers.

Our offer

Wij bieden jou een functie bij een HR dienstverlener in volle groei. Jouw salaris wordt afgestemd op je ervaring en capaciteiten, aangevuld met het gehele pakket aan extra legale voordelen.

Je wordt begeleid en opgeleid om op korte termijn te kunnen groeien tot een succesvol medewerker door een uitgebreid onthaaltraject en de juiste opleidingen.

En, er wacht je bovenal een fijn team collega's dat samen met jou de nodige werkvreugde koppelt aan het aanbieden van kwaliteit aan haar klanten.

Company

Select Human Resources is een internationale organisatie met Belgische roots die al jaren tot de absolute top behoort in de HR-sector. Onze consultants zijn dé boegbeelden en aanspreekpartners voor onze klanten.

Select Human Resources is een gezonde onderneming in constante groei. Om deze groei verder te kunnen realiseren, zoeken we voor ons nieuwe kantoor in regio Zellik - Groot-Bijgaarden een Recruitment Consultant.

didn't find what you were looking for?

Please send us your resume and we will contact you as soon as possible with an interesting offer!