Uw talent in de spotlights

Onze experts ondersteunen de groei van uw medewerkers

Select is uw hr-business partner bij uitstek. We streven ernaar om totaaloplossingen op maat te bieden als antwoord op al uw behoeften en vragen. Van het uittekenen van een hr-beleid, het ontwikkelen van aangepaste hr processen tot de individuele en collectieve ondersteuning en ontwikkeling van uw medewerkers op vlak van potentieel en competentie-ontwikkeling.

Assessment & Development Centers
Bij het ontdekken van nieuw talent kan u kiezen voor een weloverwogen aanwervingsbeleid. Breng competenties op een adequate manier in kaart om de juiste keuze te maken. Van zodra het talent aan boord is, is een goed doorgroeibeleid van belang. Op die manier brengt u de competenties binnen uw organisatie in kaart op de meest efficiënte manier.
Development Training
Een opleidingsbudget is niet onbeperkt. Zorg er daarom voor dat uw medewerkers de juiste opleidingen volgen. Door medewerkers verder te ontwikkelen, kunnen ze de beste versie van zichzelf worden. Doe uw medewerkers én uw organisatie groeien met de juiste trainingen.
Leadership Development
Geen leider is perfect. Iedereen is anders. En dus zijn er geen verschillende leiderschapsrollen te onderscheiden. Select coacht hierop en reikt tools aan om in de praktijk toe te passen. Op die manier kunnen onze experts de leiders in uw bedrijf helpen zich te ontwikkelen en bijgevolg hun teamleden naar een hoger niveau te tillen.
Coaching & Training

Het is niet omdat een werknemer goed bezig is, dat het niet beter kan. Select gelooft in eeuwige groei met de focus op de mens. Ondersteun daarom uw medewerkers in het uitklaren van hun professionele noden en toekomstige loopbaanverwachtingen. Optimaliseer de potentie van uw medewerker in functie van tewerkstelling op lange termijn.

Outplacement
Ontslag is een zware dobber. Laat uw medewerker vertrekken met een gevoel dat hij er niet alleen voor staat. De coaches van Select staan uw medewerkers bij wanneer ze het slechte nieuws te horen krijgen. Dankzij hun ervaring en persoonlijke aanpak laat u uw medewerkers niet aan hun lot over. Zij gidsen hen naar een nieuwe professionele activiteit.

Loopbaanbegeleiding
Twijfels over jouw loopbaan? Je wilt een carrièreswitch maken? Je droomjob achterna gaan? Of je moet op zoek naar een nieuwe job maar weet niet wat je wil? Dan kan je terecht bij Select, een erkend loopbaancentrum. Onze ervaren coaches staan klaar om jou te begeleiden in je loopbaanvraagstukken zodat je opnieuw plezier kunt vinden in je carrière.

Nood aan advies? Contacteer één van onze experten.

Deze coaches staan voor u klaar

Onze coaches hebben jaren ervaring binnen selectie en werving en hebben zich in de loop der jaren ontwikkeld tot specialisten in HR-thema's als burn-out, generatiemanagement en outplacement.
David Decouche
Director Consultancy & Outplacement
Annemie Verjans
Career manager
Aurélie Van Everbroeck
Career Manager
Kris Buggenhout
Senior Consultant
Karijn Van Treeck
Senior Consultant
Karine Plainevaux
Career manager
Barbara Trouilhet
Senior Consultant
Bénédicte Dance
Senior consultant
Caroline Dessy
Senior Consultant
Nathalie Naveaux
Senior Consultant

Nood aan advies? Contacteer één van onze experten.

David DecoucheManager Outplacement & Consultancy