Hr-dienstverlener binnen Industry & Technics

Select steekt zijn handen uit de mouwen, voor mensen in techniek

Waar andere selectiebureaus hun rug draaien naar technische profielen, ontvangen onze experts elke technicus met open armen. De industriële sector, met z’n tekort en loyale werknemers, vraagt om een aparte aanpak en dat is net wat Select biedt. Met de mens voorop, selecteren onze experts de juiste kandidaten en geven we bedrijven deskundig hr-advies.

Geen enkel machinepark is hetzelfde

De technische sector kampt met een tekort aan goeie profielen. Er studeren maar weinig technici af en diegene die al een job hebben, blijven hun comfortabele werkgever trouw. Dit heeft zijn weerslag binnen de technische sector en specifieker op het hr-aspect. Select staat klaar om met z’n expertise uw bedrijf te voorzien van de bekwaamste technici en de juiste hr-ondersteuning.

Een technicus is nooit zomaar een technicus. De verscheidenheid binnen de sector is groot, geen enkel machinepark is volledig hetzelfde en dit geldt ook voor de technische vacatures. En net zoals bij de machines is het ook bij de bedieners ervan belangrijk dat elk onderdeel op elkaar is afgestemd. Onze consultants zorgen ervoor dat alle neuzen in dezelfde richting staan zodat het eindproduct van een nog hogere kwaliteit is.

Waarom bij Select?

Mens voorop

Select vertrekt altijd vanuit de mens. Ook onze experts in techniek rekruteren en ondersteunen de technische sector door te vertrekken vanuit de mens. Dit concreet met een warm selectiegesprek of een gepersonaliseerde coaching.

Kennis van zaken

Onze experts zijn al jaren werkzaam binnen human resources en hebben een grote affiniteit met technische en industriële bedrijven. Ze kennen de systemen, de werkwijzen en spreken de taal van de technici, zo kunnen ze gericht ondersteuning bieden.

Diepgaande kwaliteit

Select zet alles op alles om vanuit de passie voor human resources een hoge kwaliteit af te leveren. Dit zowel bij rekrutering als hr-adviesverlening. We screenen potentiële kandidaten maar maken ook diepgaande analyses van de medewerkers die u al heeft.

Aanwerven vanuit de mens

De mens staat centraal in onze rekruteringsdiensten. Onze experts nemen de tijd om de kwaliteiten van elke kandidaat te ontdekken en te toetsen aan de eenduidige criteria die gebruikelijk zijn binnen de technische sector. Onze experts zijn vertrouwd met de werkwijzen, systemen en begrippen en kunnen kritisch selecteren. Zodra ze de passie voor techniek in de ogen van de kandidaat zien, weten onze experts dat ze juist zitten. Door kritisch verder te vragen en een goede opvolging te voorzien, kan Select ook bij technische bedrijven de hoogste kwaliteit leveren.

Ook na de rekrutering een dedicated partner

Een welvarende organisatie ondersteunt z’n personeel met meer dan nieuwe werkkrachten alleen. Select gaat verder dan de klassieke rekrutering. We luisteren naar uw noden en behoeften en gaan samen met u op zoek naar een oplossing. We geven deskundig advies op maat en implementeren het in uw bedrijfscultuur. Zo ondersteunen onze experts technische bedrijven op organisatieniveau. Ook op individueel niveau kan u rekenen op onze expertise. We bieden coaching aan om de talenten van uw technisch personeel nog verder te ontwikkelen. Want een technicus moet meer kunnen dan hard werken alleen.

Een fullservice technische partner

De mens centraal in al uw projecten

Een technisch uitdagend project? Nood aan een tijdelijke boost aan technische expertise? Onze dochteronderneming Select Projects is een fullservice technische partner in projectsourcing. 

Bekijk onze vacatures voor technische jobs

Een passie voor techniek? Neem dan een kijkje in ons vacatureaanbod.

Nood aan advies? Contacteer één van onze experts.

Yana BoulangerRegional Manager Office
Jef NemsdaelLead Consultant Technics