“De consultants van Select weten heel goed waar ze mee bezig zijn”

“We werken graag samen met Select, zowel voor uitzendkrachten als vaste aanwervingen. In 2018 hebben we zo’n 40 medewerkers aangeworven waaronder een aantal via Select in verschillende functies. Maar Select is niet onze enige partner. Zoals bij vele bedrijven werken we voor gespecialiseerde profielen samen met gespecialiseerde partners. Toch gaat Select ook steeds mee op zoek naar profielen die niet aansluiten bij hun core business.

Waar Select in uitblinkt, is de begeleiding. Ze zorgen voor een goede opvolging, zetten kwaliteit voorop en geven duidelijke feedback. De consultants van het kantoor in Gent sturen niet zomaar CV’s door om ze door te sturen, maar stellen gericht profielen voor die de moeite waard zijn. Als er twijfels zijn aan onze kant, dan proberen ze die zo goed mogelijk weg te nemen door mee te denken. Met onze feedback gaan ze steeds aan de slag en dat zorgt ook op lange termijn voor een goede samenwerking. Ze kennen ons bedrijf en doen veel inspanningen om het nog beter te leren kennen. Hun enthousiasme en motivatie zijn bovendien altijd leuk om te horen.

We werken voorlopig enkel samen met Select voor werving & selectie, maar ik weet dat ze ook de expertise in huis hebben om bijvoorbeeld outplacement-begeleiding te voorzien of op internationaal niveau kandidaten te zoeken. Als ik met een vraag zit, weet ik dat Select mij verder kan helpen. Ze gaan mee in dialoog maar geven de klant niet zomaar z’n zin. Dat geldt ook voor hun prijszetting. Die is concurrentieel maar steeds correct.”

Wie is Intrum?

Wie bij Intrum werkt is een expert in credit management. Op een klantgerichte en customer excellence manier begeleiden en adviseren wij de klanten om tot een betaling te komen van een openstaande factuur. Financial customer care is enorm belangrijk voor Intrum en komt alle partijen ten goede.

Publicatie datum: 25 maart 2019