Een moeilijke beslissing ondersteunen door een eerlijk en kwalitatief opgebouwd instrument

Outplacementbegeleiding

We zetten alles in wat nodig is, zodat uw medewerker zijn of haar individuele groei buiten uw organisatie kan voortzetten.
Select HR gelooft in het succes van outplacement waarbij sterk wordt ingezet op het individuele accent.

Bent u lid van Agoria? Dan kan u rekenen op -10% korting. Voor meer info klik hier.

De coaches als leidraad

Of het nu gaat om een herstructurering of een individuele match die niet langer optimaal is, Select HR biedt persoonlijke begeleiding van begin tot einde. Onze coaches staan klaar om uw medewerker op te vangen na het exitgesprek en hem of haar daarna bij te staan in de zoektocht naar een nieuw professioneel perspectief. Een duurzame oplossing is steeds de insteek.

Persoonlijke begeleiding op maat

Iedereen is anders en dus kan geen enkele outplacementbegeleiding hetzelfde zijn.
De persoonlijke begeleiding steunt steeds op drie pijlers:
  • Mentale voorbereiding
  • Praktische ondersteuning
  • Operationele coaching
Het tempo en de intensiteit kan per dimensie verschillen. Zaak is om hier de juiste aandacht voor te hebben. Onze coaches dragen graag zorg voor een uitgebreide intake en goede relatie met uw medewerker. De basis voor een goede relatie kan al gelegd worden op het moment van ontslag, door hen in te schakelen voor een opvanggesprek.

OUTPLACEMENTBEGELEIDING OP MAAT VAN UW WERKNEMER

Uw uitdaging
U wilt afscheid nemen van een medewerker op een professionele manier zodat u uw employer brand geen schade toebrengt en u met een positief gebaar een punt kan zetten achter een mooie samenwerking. Dit doet u liefst op een warme en persoonlijke manier met de juiste expertise.
Onze oplossing
Een outplacementbegeleiding. Onze coaches komen ter plaatse voor de eerste opvang en begeleiden nadien de ontslagen medewerker tot hij of zij een nieuwe professionele activiteit kan starten. Zo werkt u aan uw employer brand en laat u uw medewerkers niet in de steek.
Waarom bij Select HR?

Wij vertrekken steeds vanuit het unieke standpunt van elk individu, zijn motivatie en emoties. Daarom is elke begeleiding anders en op maat. Bovendien hebben onze coaches jarenlange ervaring in de hr-wereld. Die zetten ze graag in om uw medewerkers op een persoonlijke manier te begeleiden.

Nood aan advies? Contacteer één van onze experts.

David DecoucheManager Outplacement & Consultancy