Over Select HR

Hr-dienstverlener: gepassioneerd door mensen, met kwaliteit voorop

Select HR vertrekt steeds vanuit het goede van de mens. We laten geen enkel talent liggen en gaan voor een match die 100% klopt. Onze consultants nemen graag de tijd om met u en uw organisatie kennis te maken. 

Select HR maakt deel uit van Select Group

Kwaliteit op maat, vertrekken vanuit de mens en jaren ervaring. Select HR maakt deel uit van Select Group, een familiale onderneming met hoofkantoor te Antwerpen, BelgiĆ«, welke diverse HR-dienstverlenende bedrijven overkoepelt die actief zijn in verschillende landen. Met haar verschillende merken kan Select Group een brede waaier aan projectoplossingen en HR-diensten aanbieden.

Word jij onze nieuwe collega?

HR career powered by Select Group

Select Group groeit en is voortdurend op zoek naar nieuw talent. Heb je voeling met human resources en zin om samen met andere professionals aan de slag te gaan? Neem dan een kijkje bij onze interne vacatures.

Select HR, meer dan een HR-dienstverlener

Onze certificeringen

Bij Select HR hechten we belang aan de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, uitzendkrachten en projectmedewerkers. Daarnaast onderschrijft beroepsfederatie Federgon onze kwalitatieve dienstverlening. 

Bekijk onze certificeringen