Onze certificeringen

Bij Select hechten we aandacht aan de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en projectmedewerkers. Onze inzet wordt extra onderstreept door de certificeringen die we hebben. Daarenboven kunnen klanten zeker zijn van een kwaliteitsvolle service, onderschreven door het kwaliteitslabel van beroepsfederatie Federgon.
Federgon Certified Member
Door de Belgische beroepsfederatie Federgon is Select HR erkend als Certified Member. Deze erkenning biedt garanties over de juiste toepassing van de regelgevingen en onderstreept het voortdurend streven naar een optimale kwaliteit van onze dienstverlening. Volgende thema’s komen aan bod: Knowhow en beroepsbekwaamheid, aanvaarding en uitvoering van de opdracht, vertrouwelijkheid, ethisch ondernemen, burgerlijke aansprakelijkheid.
RSS (Federgon)
Kwaliteit is een doorslaggevend argument bij de keuze van een goede HR-partner. Select streeft dan ook steeds naar een betere dienstverlening. Het RSS-kwaliteitslabel van Federgon voor selectie & werving onderschrijft onze kwalitatieve dienstverlening op verschillende aspecten: maatschappelijk verantwoord ondernemen, executive search, recruitment advertentie en assessment.
VCU

Het VCU-systeem is gebaseerd op het VCA-systeem. VCU is een procedure voor de certificatie van het veiligheids- en gezondheidsmanagementsysteem van uitzendbureaus. Ze is van toepassing voor het ter beschikking stellen van personeel aan opdrachtgevers die VCA vereisen en aan VCA-gecertificeerde ondernemingen.

Dit certificaat is enkel van toepassing voor ons kantoor in Antwerpen.