Select trotse partner van Mercy Ships

Wij stellen bij Select de mens centraal. Iedereen waarmee we samenwerken benaderen we vanuit zijn “uniek en waardevol“ zijn. Vanuit die invalshoek willen wij ook hoop op herstel bieden aan de allerarmsten zodat ook zij zich als “uniek en waardevol” kunnen voelen. Met Mercy Ships vonden we een partner die dezelfde waarden deelt en waarmee we dit nobele doel kunnen nastreven.

Waarom is Select partner van Mercy Ships?

Het verhaal van Select en Mercy Ships start in 2017 toen oud studiegenoot en vriend Filip Willems, Bart Gonnissen (CEO van Select) in contact bracht met Bert Van Dijk (stichter en drijvende kracht bij Mercy Ships België). ).Bert die van aan zijn keukentafel Mercy Ships België uitgebouwd had tot een volwassen organisatie, had nood aan een extra klankbord om zijn bedrijf verder te structureren.
Laat dat nu zijn wat Bart heel zijn professionele carrière gedaan heeft en zo werd hij bestuurder bij Mercy Ships België.

Iedereen krijgt de kans “uniek te zijn”

Mensen die Bart Gonnissen kennen, weten dat hij een heel groot hart heeft en het belangrijk vindt dat een bedrijf buiten een economische bijdrage ook een sociaal engagement heeft. Zijn toetreden tot de Raad Van Bestuur van Mercy Ships is een persoonlijke drive om ook de allerarmsten de kans te geven om “uniek te zijn”.

In onze HR - business benaderen wij alle mensen, of ze nu kandidaat, klant of leverancier zijn, vanuit hun talent. Iedereen is op zijn of haar manier uniek en waardevol.

Hart voor mensen

Alle diensten die wij aanbieden, van rekrutering tot coaching, outplacement, projectsourcing en het optimaliseren van instroomprocessen van bedrijven vertrekken vanuit de mens. We nemen de tijd om te luisteren naar ieders verhaal en vertalen dat in een kwalitatief plan van aanpak binnen onze HR domeinen.

Onze medewerkers hebben een hart voor mensen net zoals de mensen van Mercy Ships! Dat is dé reden waarom het klikt tussen ons! Een goed doel steunen als bedrijf is eenvoudig maar een partnership aangaan gaat een stap verder. We delen dezelfde waarden en maken die voelbaar bij hoe we zaken aanpakken. 

Aanwezigheid Select in Afrika

Select heeft eveneens een internationaal karakter met onder andere een vestiging in Senegal en Casablanca. We beseffen dat deze Afrikaanse regio’s de lucky ones zijn die toekomstgericht economisch in belang nog zullen toenemen.

De kloof met andere Afrikaanse landen mag echter niet nog groter worden. Door Mercy Ships te steunen weten we dat wij hieraan meewerken via een professionele organisatie.

Eindejaarsattenties over een andere boeg


Op het einde van het jaar brengen we bij Select onze klanten steevast een bezoekje; kerstcadeautje onder de arm. Met sommige klanten wordt er vrolijk aan tafel geschoven. Onze medewerkers bedanken we voor hun inzet met een nieuwjaarsfeest. De pandemie maakte in 2020 al deze gezelligheid onmogelijk. Daarom gooien we het dit jaar over een andere boeg. 

Select is sinds 2017 sponsor van Mercy Ships. Bart Gonnissen, CEO van Select, zit in de raad van bestuur van deze fantastische organisatie. Dit hartverwarmend initiatief dat door ziekenhuisschepen medische en chirurgische hulp toegankelijk maakt voor de allerarmste mensen op onze planeet be-roert ons zo hard dat we besloten voor 2021 onze budgetten van de eindejaarsgeschenken en nieuwjaarsfeesten integraal te doneren aan Mercy Ships.

5 miljard mensen wereldwijd missen toegang tot veilige, tijdige en betaalbare medische zorg. Mercy Ships brengt deze zorg naar hen toe. Volledig gratis. Stap mee aan boord van dit warm initiatief en bekijk hier de video, mede mogelijk gemaakt door Select.