Hr-dienstverlener binnen Finance

U kan rekenen op onze experts

Select heeft expertise in heel wat sectoren. Die van banken en verzekeringen heeft een verandering doorgemaakt waardoor financiële profielen door elkaar zijn geschud. Select begeleidt u bij het zoeken naar gekwalificeerde financiële talenten en ondersteunt u bij het organiseren en verder ontwikkelen van uw personeel.

Financieel én commercieel

De bankensector is het afgelopen jaar sterk geëvolueerd en geautomatiseerd. Dagelijkse verrichtingen zoals geld afhalen, storten en overschrijven moeten de klanten nu zelf doen. Niet alleen de werking van een bankkantoor is veranderd, ook het personeel. Het functieprofiel van een bankbediende ziet er vandaag helemaal anders uit.

De functie van bankdirecteur heeft vandaag bijvoorbeeld minder aantrek en loketbedienden worden vervangen door een onthaal waar vooral communicatieve personen gevraagd worden. De combinatie van financiële en commerciële competenties maakt dat bankbedienden moeilijk te vinden zijn. Toch krijgen werknemers binnen de financiële sector mooie aanbiedingen: een goed loon, extralegale voordelen, een bedrijfswagen en veel vakantie.

Het komt erop aan snel de juiste kandidaat voor te stellen en een goede opvolging te voorzien. Daar zijn onze consultants sterk in.

Waarom rekruteren via Select?

Beleggingsadviseur, klantenadviseur, directeur-bestuurder, commercieel adviseur, verzekeringsspecialist … voor een hele reeks financiële profielen kan u terecht bij onze experts Finance.
Marktkennis
De consultants van Select kennen de markt en weten waar financiële profielen naar op zoek zijn. Ze hebben vaak zelf ervaring binnen de sector.
Meer dan een cv
Onze experts kijken verder dan het cv. Niet alleen kennis en een analytisch vermogen zijn van belang, persoonlijkheid speelt ook een grote rol.
Diepgaande screening
Screening gebeurt bij Select op een diepgaande manier zodat kandidaten vlot bij de klant kunnen starten via de gebruikelijke sollicitatieprocedure.

Meer dan aanwerven

Select is een dedicated partner op gebied van human resources. Dat wil zeggen dat we niet alleen kwalitatief sterke kandidaten aanleveren. Voor Deutsche bank, Beobank en Bank van Breda doen we bijvoorbeeld evaluatiegesprekken. Daarnaast helpen we banken ook verder met adviesverlening op maat in verband met outplacement of coaching.

Onze experts hebben jaren ervaring, specifiek binnen de bankensector en hun persoonlijke aanpak schept steeds opnieuw vertrouwen. Ze vertrekken altijd vanuit de mens die voor hen zit en gaan op zoek naar constructieve oplossingen die binnen uw bedrijfscultuur passen. Ontdek onze adviesverlening voor uw organisatie en werknemers.

Bekijk de vacatures binnen Finance

Wil jij je financieel talent inzetten? Neem een kijkje in ons vacatureaanbod.

Nood aan advies? Contacteer één van onze experts.

Sandra SnellinxLead Consultant Finance
Steffi VerhoevenPE Business Partner