Partner van uw hr-afdeling

Van aanwerving tot advies en begeleiding op maat

Binnen human resources voelen wij ons thuis. Zowel door kwalitatief rekruteren als deskundige adviesverlening, zorgen onze experts ervoor dat uw personeelsdienst een boost krijgt. Het is tenslotte de sleutel tussen management en personeelsleden en dat moet voldoende ondersteund worden.

Werken met mensen in allerlei functies

Wie werkt binnen human resources, is gepassioneerd en geïnteresseerd in de mens en zijn functioneren binnen organisaties. Dit op allerlei vlakken. Zowel bij administratieve medewerkers, hr-managers, gespecialiseerde recruiters of generalistische payrollers. De verscheidenheid binnen human resources is groot en toch moet elk profiel ongeveer dezelfde capaciteiten delen: flexibiliteit, permanent willen bijleren en aimabel zijn. 

Waarom hr-professionals zoeken via Select?

Select heeft specialisten in huis die zich toespitsen op het rekruteren van hr-profielen. Die zijn vaak moeilijk te vinden omdat ze almaar vaker als zelfstandige aan de slag willen gaan. Bovendien is er een grote verscheidenheid binnen hr-profielen, wat de zoektocht alleen maar bemoeilijkt. Select gaat op zoek naar de perfecte match en is kritisch bij de selectie.

Onze experts weten wat een hr-profiel bekwaam maakt en ze hanteren een specifieke aanpak. De hr-professionals van Select weten ten slotte dat de kandidaat op zijn beurt ook alle kneepjes van het solliciteren kent.

Meer dan aanwerven van hr-profielen

Select zet zijn expertise in om uw personeelsafdeling een boost te geven, niet alleen dankzij bekwame aanwervingen maar ook aan de hand van deskundige ondersteuning op individueel en organisatieniveau. We geven gericht advies en laten een expert ter plaatse komen, indien u dat wenst.

Deskundig advies en coaching

Select gaat net die stap verder. Wij willen dat de motor van uw onderneming blijft draaien. Dit door deskundig advies. Onze corporate career coaches nemen uw onderneming volledig door en geven gerichte oplossingen die uw hr-afdeling efficiënter doen werken. We tekenen samen met u een hr-strategie uit en beantwoorden al uw vragen. Onze experts coachen bovendien uw personeelsmedewerkers zodat zij al hun talenten ten volle kunnen ontwikkelen. 

Een expert ter plaatse

Naast deskundig advies en coaching, kunnen we ook een expert ter plaatse laten komen. Onze consultants implementeren dan de oplossing meteen bij u op kantoor. Uw medewerkers leren van de beste en onze experts verlichten het werk op uw hr-afdeling. U kan bijvoorbeeld ook rekenen op een extra hr-professional bij een plots tekort aan personeel door langdurige afwezigheid. Zo blijft uw hr-beleid op volle toeren draaien.

Bekijk onze vacatures binnen HR

Gepassioneerd door mensen en de bedrijvenwereld? Neem een kijkje in ons vacatureaanbod. Wil je jouw passie voor HR inzetten bij Select, neem dan een kijkje bij onze interne vacatures.

Nood aan advies? Contacteer één van onze experts.

Karijn Van TreeckLead Consultant HR