Hr-dienstverlener binnen Office & Sales

Een brede waaier aan profielen, met de mens vooraan

Office & Sales omvat een ruime waaier aan gelijkaardige profielen. Onze experts weten zich een weg te banen tussen administratief bedienden en sales managers. Dankzij hun vlotte samenwerking en expertise weten ze wat elk profiel nodig heeft, zodat de motor van uw onderneming kan blijven draaien.

Veelzijdige profielen

Van marketing tot boekhouding, elk profiel is belangrijk

De laatste jaren zijn Office & Sales-profielen verder geëvolueerd naar een arsenaal aan complexe functies. Administratief bedienden bijvoorbeeld, hebben kennis van Office en andere IT-systemen. Ze nemen meer verantwoordelijkheid op zich en gebruiken hun talenkennis. Een Office-, Sales- of marketingprofiel omschrijf je niet in enkele zinnen. De competenties zijn veranderd en het speelveld van een administratief bediende wordt groter. 

Een goed hr-beleid is een must voor Sales & Office-profielen. Laat u bijstaan door onze experts om het juiste talent te vinden en het huidige de beste ondersteuning te bieden.

Waarom bij Select?

Select heeft heel wat experts Sales & Office in huis. Zij weten als geen ander hoe ze u kunnen bijstaan. Dit dankzij hun mensgerichte aanpak, nauwe samenwerking en expertise.

De mens voorop

Bij Select is de mens het belangrijkste. Daarom nemen onze consultants niet alleen de tijd om uw vacature grondig te bestuderen, maar luisteren ze ook naar wat de kandidaat zoekt. De mens achter het Sales & Office-profiel is even belangrijk als z'n competenties.

Perfecte match

De functies binnen Sales & Office zijn enorm verscheiden. Onze experts werken nauw samen om geen enkele kandidaat verloren te laten gaan. Een vlotte wisselwerking maakt dat we de juiste combinatie aan competenties snel matchen met de vacatures.

Diepgaande screening

Na jaren ervaring weten onze experts wat Office & Sales-profielen moeten kunnen. Ze hanteren een persoonlijke aanpak en screenen kandidaten op een diepgaande manier. Zo belanden er geen 10 middelmatige cv’s in uw mailbox, maar 3 goeie.

Meer dan aanwerven

Select doet meer dan aanwerven alleen. Zodra onze experts voor u het juiste talent hebben gevonden, blijft Select u ondersteunen. Onze consultants en coaches zijn bereikbaar voor hr-advies in onder andere motivatie, soft skills en coaching. Sales & Office-profielen kunnen bij Select ook terecht voor loopbaanbegeleiding en outplacement. 
Elke Van De Walle Lead Consultant Logistics Oost- en West- Vlaanderen +32 9 261 51 70

Bekijk onze vacatures binnen Sales & Office

Geïnteresseerd in een functie binnen Sales & Office? Neem dan een kijkje in ons vacatureaanbod. 

Nood aan advies? Contacteer één van onze experts.

Yana BoulangerRegional Manager Office