Select Consultancy wordt Select Beople

Medewerkers maken het verschil

Select Consultancy heeft een jarenlange ervaring en expertise in het selecteren, motiveren en ontwikkelen van medewerkers in diverse functies en sectoren. Wij bieden antwoord op specifieke vragen en totaaloplossingen in talent management op maat van uw organisatie.

Van het uittekenen van een HR beleid, het ontwikkelen van processen in selectie, onboarding, talent development en retentie tot het individueel en collectief ondersteunen van uw medewerkers in hun ontwikkeling.

Assessment & Development Centers

Is de ideale kandidaat ook de juiste voor uw organisatie? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste match.

Onze assessment & development centers bieden een helder, sluitend en praktisch advies. Ze geven een duidelijke kijk op het functioneren, de verwachtingen en vereiste ondersteuning van (toekomstige) medewerkers.

Ze verlenen inzicht in de ontwikkelbaarheid en voor de onboarding en integratie van medewerkers. Onze assessment & development centers zijn steeds op maat en wetenschappelijk onderbouwd.

Training & Development
Er is altijd ruimte voor verdere ontwikkeling. We denken graag mee hoe en met welke vorm van opleiding we de ontwikkeling van uw medewerkers kunnen bevorderen.
Leadership Development
In een wereld waar iedereen anders is, kunnen we dichter tot elkaar komen met de juiste instrumenten en ondersteuning. Managers hebben een cruciale rol in het verenigen en inzetten van het talent binnen uw organisatie.
Coaching
Veel kan verder groeien met de juiste aandacht. De juiste focus leggen op de noden via coaching en training, waarbij de mens steeds centraal staat en de organisatiedoelstellingen als leidraad fungeren.
Outplacement
Een moeilijke beslissing ondersteunen door een eerlijk en kwalitatief opgebouwd instrument.
We zetten alles in wat nodig is, zodat uw medewerker zijn of haar individuele groei buiten uw organisatie kan voortzetten.
Select HR gelooft in het succes van outplacement waarbij sterk wordt ingezet op het individuele accent.

Loopbaanbegeleiding
Ondersteuning van ervaren coaches om jou te begeleiden in je ontdekkingsreis. Investeren in je loopbaan loont.

Select HR Talent Academy

Binnen onze Select HR Talent Academy investeren we graag in de talenten van vandaag én morgen.
Met ons aanbod van leeroplossingen die modulair en personaliseerbaar zijn, willen we talenten en organisaties ondersteunen bij hun verdere groei.

Hoe kunnen we uw onderneming ondersteunen?

Nood aan advies? Contacteer één van onze experten.

David DecoucheManager Outplacement & Consultancy