Select Medical op In4Care’s Inspire Healthcare-event

Gepubliceerd op: 13 december 2018

Afgelopen vrijdag organiseerde In4Care hun eerste Inspire Healthcare-event. Een dag waar innovaties in de zorg centraal staan met een belevenisbeurs, rondetafelgesprekken en inspirerende keynotes.
Foto Peter De Schryver, In4Care.

In4Care is een partner voor jonge ondernemers die hun innovatieve ideeën willen loslaten op de zorgsector om deze innovatiever en nog beter te maken. Ook Select Medical hecht aandacht aan innovatie in de zorg. Op Inspire Healthcare lieten we ons volledig onderdompelen in de zorgsector van morgen. Zo zagen we hoe een app huidafwijkingen kan ontdekken of hoe dokters hun smartphone kunnen gebruiken om een oogscan uit te voeren. 

Wat ons het meest is bijgebleven? De patiënt staat centraal. Zo gaf Stefanie Veraghtert tips aan de verschillende actoren in de zorgsector over het lot van kankerpatiënten na hun behandeling. En tijdens het panelgesprek over zorg in 2050 pleitte de 18-jarige Winde, zelf patiënt, vol overtuiging voor een menselijker beleid in de zorg.

Er werden op In4Care zeker wat steentjes verlegd in de rivier en ook Select Medical wil hieraan bijdragen. We leveren geen apps of nieuwe technologieën maar gaan op een innovatieve manier aan de slag met het personeelstekort in de zorg. We denken anders, menselijker en helpen zo de zorgsector mee vooruit. Wilt u graag kennismaken? Contacteer dan William of Sophie via onderstaande gegevens.

Dit vonden onze consultants van Inspire Healthcare:

“Zeer dynamisch event! Veel cases van aanpak in de zorg en dus een erg praktische insteek.We hebben gehoord hoe de zorg zich zal moeten organiseren in de toekomst. En vooral gezien wat een invloed de digitale evolutie heeft in de zorg!”

“De gezondheidszorg is in volle beweging. In4Care tracht een platform te zijn waar innovatie, artificiële intelligentie en zorg samenkomen. Het is mooi te zien dat de patiënt steeds centraal wordt gezien en de oplossingen steeds vooruitstrevender worden. Het zal een uitdaging zijn om de nieuwe generatie zorgverleners op te leiden tot professionals die deze innovaties in de zorg integreren.”

Actuele blog artikelen