Kwaliteitscontrole door beroepsfederatie Federgon

Gepubliceerd op: 11 februari 2019

Hoe weet je als HR manager of je wel met de juiste rekruteringspartner in zee gaat? Beroepsfederatie van HR-dienstverleners Federgon helpt bedrijven bij het maken van de juiste keuze. Hoe? Met een kwaliteitslabel specifiek voor de sector. Ook Select heeft na een reeks audits zo’n RSS-label gehaald en mag zich daarnaast ook een certified member noemen van Federgon.

Certified Member binnen uitzendarbeid

Quality is performance by genuine people. Om die leuze te onderschrijven, is Select certified member van beroepsfederatie Federgon. Dit houdt in dat we de reglementeringen naleven en het kwaliteitscharter onderschrijven, eerlijkheid, transparantie en kwaliteit in alles wat we doen. Daarnaast leiden we onze consultants ook op in sociale wetgeving. Iedereen die bij Select begint, legt een examen af en na vijf jaar stappen onze consultants in een advanced traject.

Door als certified member naar buiten te treden, weten zowel klanten als kandidaten dat we kwaliteit leveren en dat dit ook door externen onderschreven wordt. We kunnen dat tenslotte wel beweren, maar een aanbeveling van de beroepsfederatie overtuigt des te meer.

RSS-label voor werving & selectie

Naast een certified member binnen interim, behaalde Select ook het RSS-kwaliteitslabel. Het erkent ons als kwalitatieve dienstverlener binnen werving & selectie op drie domeinen: organisatiemanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen en het geheel van rekruteringsprocessen: research, search and selection.

Dankzij verschillende audits kan Federgon op een objectieve manier nagaan of Select de kwaliteit levert die het beloofd. Maar we waken daar ook zelf over. Zo sturen we elke maand een tevredenheidsenquête naar nieuwe klanten en kandidaten. Op die manier kunnen we onze kwaliteit objectief staven.

Certified Member Projectsourcing

Select wordt door Federgon onderschreven voor de kwaliteit die we aanbieden in uitzendarbeid en werving & selectie. Maar daarnaast bieden we via onze zusteronderneming Select Projects ook projectsourcing-contracten. Ook daar kunnen onze projectmedewerkers en klanten rekenen op kwaliteit en wordt die ook objectief ondergeschreven door Federgon. Select Projects is namelijk certified member projectsourcing, een aparte divisie van het kwaliteitslabel.

Actuele blog artikelen