Onze klant, AGP Glass ‘Nieuwkomer van het jaar’ bij Flanders Investment and Trade

Gepubliceerd op: 22 mei 2019

Vorig jaar investeerden buitenlandse bedrijven voor maar liefst 4,24 miljard euro in Vlaanderen. Dat is het hoogste bedrag ooit. Dit betekent natuurlijk een enorme katalysator voor onze economie.

Onze klant, AGP Glass is één van die bedrijven. Zij werken momenteel aan een hypermoderne plant in Gent. Hier zullen ze volautomatisch glaswerk voor de auto industrie produceren. Door de nieuwe technieken die zij gebruiken kunnen ze hiermee lokale auto-industrie een heuse boost geven. Flanders Investment and Trade beloonde hen zelfs met de titel ‘Nieuwkomer van het jaar’ voor deze investering.

Waarom ze voor België kozen? Hier was het grote potentieel aan gekwalificeerde arbeidskrachten een doorslaggevende factor vertelt AGP Glass. Onze teams van Select International en Select België , kunnen met veel trots zeggen dat ze ook hun steentje bijdragen aan dit prachtige project. Zij helpen AGP Glass op vlak van nationale en internationale werving om dit project waar te kunnen maken. We houden u vast en zeker op de hoogte van de interessante ontwikkelingen op dit dossier.Ondertussen kunt u in deze rapportage van Kanaal Z Meer ontdekken over de ontwikkelingen bij de Peruaanse glasproducent in Gent.

Actuele blog artikelen