A Day in the Life of... Amori

Gepubliceerd op: 29 september 2022

Op donderdag 22 september nam Amori ons mee op zijn werkdag bij Select HR. Amori werkt sinds enkele maanden als HR consultant in de regio Kempen. Hij rekruteert er technische profielen, voornamelijk vanuit het kantoor in Herentals.

Op de agenda: een opleiding, lunch met de collega’s, kandidaten zoeken en een kwartaalmeeting. Maar kijk gerust zelf naar zijn foto’s!

7:44 “Ik vertrek vandaag iets vroeger. Om 9u start onze opleiding “Interviewtechnieken” op het hoofdkantoor in Antwerpen. Daarna heb ik nog enkele andere stops. Gelukkig heb ik een comfortabele bedrijfswagen.”

 


8:56
“Eerste stop: het hoofdkantoor van Select Group in Antwerpen. Ze hebben net de nieuwe laadpalen geïnstalleerd, zie ik!”


9:17
“Bij Select HR heb ik al heel wat opleidingen kunnen volgen. Als je hier start, krijg je heel wat info mee. Zo heb ik al een training gevolgd over sourcen, het schrijven van vacatures en het werken van de kandidaat. Ze worden allemaal door interne collega’s gegeven, zo leg je meteen ook de link met de praktijk.”


12:27
“De training zit erop. Het was een kleine maar leuke groep: Lynn van het kantoor in Antwerpen en Laura uit de Kempen. Nele gaf de training, zij werkt al meer dan 15 jaar bij Select HR en heeft dus heel wat ervaring als het gaat over interviews. Door iedereen dezelfde tips & tricks te geven, zorgen we ervoor dat we allemaal op dezelfde manier kandidaten interviewen. Die kwalitatieve aanpak maakt ons, volgens mij, zo uniek.”


12:36
“Tijd om naar mijn thuisbasis te rijden. Terug naar de Kempen, terug naar kantoor Herentals.”


12:59
“Meestal werk ik vanuit kantoor Herentals. Het is er echt gezellig. We zitten in een open ruimte, dus je kan gemakkelijk iets vragen aan je collega’s. We hebben ook een vergaderzaaltje, een kleine keuken en een lunchruimte.”

 


13:07
“Leuk dat de collega’s er nog even komen bijzitten terwijl ik mijn lunch opeet. Liesbeth, Nele en Lore zijn al wat langer in dienst en waren erg benieuwd naar mijn opleiding die ik deze voormiddag kreeg. We proberen hier iedere middag samen te lunchen, zo ben je er even tussenuit.”


13:48
“Tijd om ook wat te werken. Hier zie je het startscherm van de VDAB website. Ik gebruik hun database om geschikte kandidaten te vinden. Vandaag de dag kan je niet zomaar een vacature delen en wachten, je moet zelf op zoek gaan naar de kandidaten.”


15:31
“Ieder kwartaal komen we met de drie kantoren uit onze regio samen voor een kwartaalmeeting. Zo zorgen we voor extra verbinding tussen de kantoren. Niemand zit hier op een eiland! We bellen elkaar geregeld, delen onze vacatures & kandidaten met elkaar en springen geregeld eens binnen op kantoor.”


17:19
“Omdat we nog op zoek zijn naar interne collega’s, maken we vandaag een korte video die we kunnen delen op LinkedIn. Op 12 oktober organiseren we samen met onze interne HR afdeling een Recruitment Night in Herentals. Zo kunnen kandidaten op een relaxte manier kennismaken met Select HR. Hopelijk komen er veel kandidaten!”


17:42
“Binnen Select HR is Funky Friday een bekend begrip. Iedere maand is er een afterwork op kantoor. We drinken samen iets en soms is er ook een thema waar alle kantoren dan aan meedoen. In de Kempen, doen we het net iets anders. Omdat de meeste collega’s op donderdag op kantoor zijn, organiseren we een Thirsty Thursday. De ideale moment om het eens over andere dingen te hebben.”Zie jij zo’n dag als die van Amori wel zitten? Meld je dan aan voor onze Recruitment Night op 12 oktober in Herentals! Daar ontmoet je ons HR team, de collega’s uit de Kempen en maak je kennis met Select HR als werkgever.

Wil je net als Amori aan de slag bij Select HR? Bekijk dan zeker onze interne vacatures!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de regio Kempen of Limburg? Kom dan zeker langs op onze Recruitment Night op 12 oktober!

Actuele blog artikelen