Arno startte zijn nieuwe uitdaging bij DHL dankzij Select HR

Gepubliceerd op: 17 mei 2023

Arno De Maesschalk startte in de zomer van 2022 als Teamleader op bij DHL Supply chain. Hij vertelt hieronder hoe zijn sollicitatie verliep.

Hoe ben je bij Select HR terecht gekomen?

Ik heb gesolliciteerd op een vacature bij DHL via de website. Een collega van Select HR heeft mij direct gebeld en uitgelegd dat er nog meer functies bij DHL open stonden. We hebben die samen overlopen en ik gaf aan welke mij het meest interesseerde. Ik werd voorgesteld bij DHL Supply Chain en mocht meteen op gesprek komen. Daarna bracht ik nog een bezoek aan het warehouse, had ik nog een gesprek met de manager en kreeg ik een voorstel. Binnen de twee weken was het proces afgerond en kon ik starten.

Wat vind je van je job bij DHL?

Het is een afwisselende en uitdagende job. Als teamleader stuur ik de mensen aan die in het warehouse en de repack area werken. Het uitvoeren van sollicitatie- en verzuimgesprekken, taken toewijzen, planningen opmaken en opvolgen, ervoor zorgen dat dispatch zijn werk kan doen. Ik heb verschillende verantwoordelijkheden binnen mijn functie. Dat maakt het interessant. Ondertussen werk ik al 9 maanden in deze functie.

Wat vond je van de begeleiding van Select HR?

Ik vond de begeleiding heel goed. Er wordt naar je wensen geluisterd. Zo gaf ik bijvoorbeeld aan dat ik op zoek was naar een job waarin ik kon doorgroeien. Ze hadden een kans gevonden voor mij en hebben mij doorheen de sollicitatieprocedure goed bijgestaan. Alles verliep vlot en ik mocht altijd bellen met de minste vraag, niks was te veel.

Wil jij net als Arno aan de slag bij DHL? Hou dan zeker de vacatures op onze jobsite in de gaten of neem contact op met één van onze kantoren.

Actuele blog artikelen