‘De opvolging doorheen het proces was een grote meerwaarde’

Gepubliceerd op: 1 augustus 2023

Kimberly zocht een job dichter bij huis. Ze waagde haar kans op een vacature van Select HR en met de hulp van Karen in het kantoor van Gent, mocht ze starten bij een grote HR-dienstverlener.

Hoe ben je bij Select HR terecht gekomen?

Ik kwam de vacature tegen op LinkedIn, als ik het mij goed herinner. Ik heb daarop gereageerd en kwam dan bij Karen (Imschoot, Select HR) terecht.

Hoe verliep het sollicitatieproces?

Ik vond dat alles vlot verliep. Er was ook heel veel overleg. Zo kreeg ik regelmatig een berichtje of een telefoontje voor een sollicitatiegesprek of na een sollicitatiegesprek. Karen was ook heel goed op de hoogte van de geplande gesprekken die ik had. Uiteindelijk kon ik starten bij een HR-dienstverlener.

Wat doe je nu in je nieuwe job?

Ik start volgende week woensdag in een payroll functie. Een rol waar ik al heel wat ervaring in heb. De functie op zich verschilt niet veel met wat ik daarvoor deed maar ik wilde dichter bij huis gaan werken. Daar kijk ik nu wel naar uit. In dat opzicht heb ik echt mijn voordeel gehaald uit deze switch.

Waarom zou je anderen wel of niet aanraden om ook via Select HR te solliciteren?

Als vrienden of familie op zoek zouden zijn naar een job, zou ik hen de nummer van Select HR doorgeven of hen doorverwijzen naar de website. De gesprekken en de opvolging, het was geen stijve bedoening. Er hing een gemoedelijke sfeer, we hadden een normaal gesprek met elkaar. Zowel met Karen van Select HR als met de mensen op mijn nieuwe job. De opvolging doorheen het proces vond ik ook een meerwaarde. Alles tezamen was het voor mij een positieve ervaring.

Wil jij net als Kimberly aan de slag in een nieuwe job? Hou dan zeker de vacatures op onze jobsite in de gaten of neem contact op met één van onze kantoren.

Actuele blog artikelen