'Select HR zorgde voor een goede opvolging'

Gepubliceerd op: 17 mei 2023

Johnny Vandijck was op zoek naar een nieuwe uitdaging en vond via Select HR een nieuwe job bij DHL als Accounts Payable Specialist op de accountancy afdeling. Hij vertelt meer over zijn keuze voor deze job en de weg ernaartoe.

Hoe ben je bij Select HR terecht gekomen?

Ik was ergens aan de slag maar wilde iets nieuws dus schreef ik mij in op de website van de VDAB als werkzoekende. Ik kreeg geregeld berichtjes en telefoontjes van bedrijven en selectiekantoren. Zo ook van Select HR. Nadat ze mij gebeld hadden, kreeg ik een mailtje waarin de consultant van Select HR een aantal interessante vacatures opsomde waaronder die bij DHL.

Toen ik solliciteerde voor één van die functies, bleek er nog een andere functie open te staan, eentje die iets uitdagender was. De mensen bij DHL vonden mij hier ook wel voor geschikt. Door middel van het gesprek met Select HR, heb ik deze grotere kans gekregen.

Wat vind je van je job bij DHL?

Ik vind het een leerrijke job. Ik werk er nu sinds midden februari en leer nog altijd dingen bij. De collega’s die al langer in dienst zijn, zeggen ook dat ze nog iedere dag bijleren of nieuwe dingen ontdekken. Het is een heel boeiende job.

Wat vond je van de begeleiding van Select HR?

Ik vond voornamelijk de opvolging heel goed. Van bij de start toen de vacatures werden voorgesteld aan mij tot en met het loonsvoorstel en zelfs daarna, Select HR zorgde voor een goede opvolging. Ik kreeg duidelijk in een overzichtelijk mailtje waar ik moest zijn, met wie ik een afspraak had. Dat was veel positiever dan de ervaringen die ik met andere kantoren al heb gehad.

Als je nog aan het werk bent, terwijl je een nieuwe job zoekt, is dat wel mooi meegenomen. Iemand die voor jou alles regelt en coördineert, dat maakte het proces heel gemakkelijk.

Daarnaast hielden ze ook rekening met mijn wensen. Ik gaf bij de start aan in welke branches en sectoren ik zou willen werken, welke soort functie en kreeg dan enkel vacatures die bij mijn profiel pasten. Bij andere selectiekantoren krijg je dan toch nog een grote verscheidenheid aan vacatures die niet passen bij wat je zoekt. Bij Select HR was dat zeker niet het geval.

Wil jij net als Johnny aan de slag bij DHL? Hou dan zeker de vacatures op onze jobsite in de gaten of neem contact op met één van onze kantoren.

Actuele blog artikelen