Laat je begeleiden door een top jobcoach

Zet je talent en passie opnieuw in

Een topsportcarrière is als een droom, en wanneer je prestaties super zijn kan die soms lang duren. Maar aan elke droom komt jammer genoeg ooit een einde. Wat doe je wanneer je topsportcarrière ten einde loopt? Waar liggen je sterktes? Onze coaches zijn net als jouw topsportcoach ervaren in hun vak en helpen jou je talenten te (her)ontdekken en in te zetten in een volgende loopbaan.

Wat is loopbaanbegeleiding voor topsporters ?


Een loopbaanbegeleiding bij Select is voor iedereen anders. Onze aanpak is steeds persoonlijk en op maat, ook voor topsporters. Samen met je loopbaancoach ontdek of herontdek je jouw talenten, jouw passies en jouw expertises. Zo vergroot je jouw zelfkennis. Je komt te weten waar je écht goed in bent en welke job past bij je sterktes en persoonlijkheid.

Die inzichten komen niet enkel van pas na je sportcarrière, maar kan je ook inzetten tijdens moeilijke momenten in competitie of training. Daarom is het slim om nu al een loopbaanbegeleiding te volgen, zo leer je jezelf beter kennen. Bovendien is deze loopbaanbegeleiding dankzij Topsport Vlaanderen gratis voor topsporters. Je hebt dus niets te verliezen en heel wat zelfkennis & ervaring te winnen!

Meer informatie over de exacte voorwaarden vind je op de website van Topsport Vlaanderen.

Meer weten over loopbaanbegeleiding bij Select? Vind hier een antwoord op al je vragen! Of meld je aan voor een kennismakingsgesprek!

Meer weten over loopbaanbegeleiding voor topsporters? Neem contact op met onze experts.

David DecoucheManager Outplacement & Consultancy