Zet uw carrière naar uw hand

Loopbaanbegeleiding door ervaren coaches

Twijfels over uw loopbaan? U wilt een carrièreswitch maken? Uw droomjob achternagaan? Dan kan u terecht bij Select, een erkend loopbaancentrum. Onze ervaren coaches staan klaar om u te begeleiden in uw loopbaanvraagstukken zodat u opnieuw plezier kunt vinden in uw carrière.

Vraagtekens bij uw loopbaan

Vindt u geen plezier meer in uw job? Is de balans werk-privé niet langer in evenwicht? Droomt u nog steeds van die carrièreswitch maar durft u de stap niet te zeggen? Of misschien bent u wel tevreden in uw huidige werkcontext maar verwacht u hulp bij een specifieke uitdaging zoals het geven van een presentatie of het voorbereiden van een functioneringsgesprek? Zet uw carrière naar uw hand met de hulp van Select.

Concrete aanpak op maat

Als erkend loopbaancentrum kan u bij ons terecht met al uw vragen over uw carrière. Onze coaches maken graag kennis om samen met u alle twijfels weg te nemen en de grootste knopen door te hakken. Iedere persoon is anders en dus ook elke carrière, daarom werkt Select steeds op maat.

Onze coaches nemen de tijd om in alle discretie de mogelijkheden te overlopen rekening houdend met uw competenties en motivatie. Dankzij de verankering in werving & selectie, kunnen zij u via netwerking leiden naar passende vacatures.

Loopbaancheques van VDAB

Select is een door de VDAB erkend loopbaanbegeleidingscentrum. Een loopbaanbegeleiding bij Select kan dus betaald worden met loopbaancheques. Die koopt u via de VDAB. Een cheque kost 40 euro en geeft recht op vier uur begeleiding ter waarde van 550 euro. U kan maximaal 2 cheques aanvragen en dus acht uur begeleiding volgen per zes jaar. Meer info vindt u op de VDAB-site. Voor topsporters is bovendien een aparte loopbaanbegeleiding mogelijk: www.sport.vlaanderen/loopbaanbegeleiding

LOOPBAANBEGELEIDING

Uw uitdaging
U wilt uw carrière een nieuwe wending geven, een beter evenwicht tussen werk en privé vinden, meer voldoening uit uw werk halen, uw droomjob vinden of een drempel overwinnen in uw huidige werkcontext. Dit alles met professionele begeleiding.
Onze oplossing
Loopbaanbegeleiding. We bekijken met u wat de mogelijkheden zijn, geven advies en hakken samen knopen door zodat u uw carrière een boost kan geven. Select is een erkend loopbaancentrum met ervaren coaches die discreet te werk gaan.
Waarom bij Select?
Select is een erkend loopbaancentrum. Onze coaches zijn een luisterend oor en kennen als geen ander de arbeidsmarkt. Via de connectie met werving & selectie hebben ze zicht op openstaande vacatures die aansluiten bij wat u zoekt. 

Nood aan advies? Neem contact op met onze experts.

Aurélie Van EverbroeckCareer manager