Gratis loopbaanbegeleiding voor Antwerpse werknemers

Na de stad Gent en de stad Brugge, trekt nu ook stad Antwerpen een budget uit voor gratis loopbaanbegeleiding. Zo wilt de stad haar inwoners die werkzaam zijn in een van de door de coronacrisis getroffen sectoren aanmoedigen om hun eigen loopbaan in handen te nemen.

Voor wie?

  • Je woont in Antwerpen of een van de districten. 
  • Je bent of was minstens 1 dag tijdelijk werkloos tussen 1 september 2020 en 15 oktober 2021.

Wat krijg je?

  • 4 uur loopbaanbegeleiding van een erkend loopbaancentrum.
  • 7 uur als je werkt of werkte in de horeca-, toerisme- of evenementensector.

Hoe werkt het?

Heb je als tijdelijk werkloze recht op een loopbaancheque van de Vlaamse overheid? Dan betaalt de stad je de kostprijs (40 euro) terug voor eind 2021.

Heb je als tijdelijk werkloze geen recht op een loopbaancheque van de Vlaamse overheid (bijvoorbeeld omdat je onlangs al zo'n cheque hebt gebruikt)? Dan betaalt de stad de kostprijs terug aan het loopbaancentrum.

Meer informatie over de voorwaarden van deze actie vind je op de website van de Stad Antwerpen

Loopbaanbegeleiding bij Select

Select is een erkend loopbaancentrum en biedt loopbaanbegeleiding aan in heel België. Tijdens een persoonlijke begeleiding werken we volledig op maat. Onze coaches nemen de tijd om jou en je talenten te leren kennen. Benieuwd hoe zo'n traject verloopt? Onze loopbaancoaches vertellen je graag meer. 

Meld je hieronder aan voor een loopbaanbegeleiding en onze coaches nemen zo snel mogelijk met jou contact op.  

Opgelet! Stad Antwerpen trekt hiervoor een beperkt budget uit, snel zijn is dus de boodschap!

Zet uw carrière naar uw hand

Loopbaanbegeleiding door ervaren coaches

Twijfels over uw loopbaan? U wilt een carrièreswitch maken? Uw droomjob achternagaan? Of plots werkloos door de coronacrisis? Dan kan u terecht bij Select, een erkend loopbaancentrum. Onze ervaren coaches staan klaar om u te begeleiden in uw loopbaanvraagstukken zodat u opnieuw plezier kunt vinden in uw carrière.

Hoe werkt loopbaanbegeleiding?Hiernaast vat VDAB in een video samen hoe loopbaanbegeleiding werkt. Ieder loopbaancentrum is anders. Bij Select staat een persoonlijke aanpak centraal. Onze coaches maken graag kennis om samen met u alle twijfels weg te nemen en de grootste knopen door te hakken. Iedere persoon is anders en dus ook elke carrière, daarom werkt Select steeds op maat.

Onze coaches nemen de tijd om in alle discretie de mogelijkheden te overlopen rekening houdend met uw competenties en motivatie. Dankzij de verankering in de Select Groep, met een selectie en werving-afdeling, kunnen zij u via hun breed netwerk naar passende vacatures leiden.

Nood aan advies? Neem contact op met onze experts.

David DecoucheManager Outplacement & Consultancy