Select ondersteunt uw HR vragen in tijden van Covid19


De eerste weken in lockdown zijn achter de rug, de zon schijnt en de meesten onder ons lijken hun weg te hebben gevonden in het "nieuwe werken" vanop afstand. 

Select denkt graag met u mee in deze moeilijke periode. Naast onze oplossingen binnen rekruteren, staan we ook voor u klaar om andere HR gerelateerde vraagstukken aan te pakken.

Denk maar aan het leidinggeven vanop afstand, het afnemen van assessments met respect voor de social distance of het uitwerken van een thuiswerkplan. In deze nieuwsbrief lichten we alvast drie onderdelen toe waarbij we u kunnen bijstaan.

Online assessments

Voor ondernemingen is rekruteren en selecteren er in de afgelopen periode niet makkelijker op geworden. Dit hoeft echter geen reden te zijn om lopende en geplande procedures op te schorten.
Nieuwe structuren in uw organisatie vragen om nieuwe invullingen van het talent dat u in huis heeft.

Select blijft u ondersteunen met zijn assessment center expertise. Met de vertrouwde kwaliteit, objectiviteit en betrokkenheid als voorheen.
Onze online oplossingen voor het overbruggen van geografische afstand, zijn immers net zo effectief in het overbruggen van de huidige social distancing. Geen geautomatiseerde tests, geen interviewbots of automatisch gegenereerde conclusies. Daarvoor zijn we te zeer overtuigd van het belang van menselijk contact. 

Remote Team Management

Onder impuls van de COVID-19 maatregelen hebben ondernemingen de afgelopen weken thuiswerk in spoedtempo doorgevoerd. Dit leidt tot heel wat nieuwe uitdagingen. Uitdagingen waarmee vooral managers worden geconfronteerd. Hoe ga je daar als manager mee om? Op welke manier verandert dit jouw rol? Hoe bewaak je de productiviteit en hou je je team gemotiveerd vanop afstand?

Select nodigt je uit voor een sharing experience webinar waarin we onze kennis en ervaring delen. Inschrijven kan via onderstaande link.. 

Thuiswerk: onze tips

Ook Select maakte de omschakeling naar thuiswerk. Hiervoor werkten we een manual uit om naar onze medewerkers te sturen. 
In deze handout vind je onze 5 beste tips.

Deze algemene adviezen zijn nagenoeg in elke organisatie te implementeren. Heeft u nood aan advies op maat? Hoe houd ik bijvoorbeeld mijn medewerkers geëngageerd of hoe zorg ik ervoor dat ze ook thuis gezond blijven? Neem contact op met onze coaches om uw vraag te bespreken.
 

HR Nieuws in tijden van Corona