Hr-dienstverlener van ziekenhuis tot woonzorgcentrum

Bij Select Medical komen mensen op de eerste plaats.

Bij Select geloven we in het goede van ieder individu en willen we elk potentieel zo goed mogelijk benutten. We helpen mensen op weg naar een mooie toekomst en laat dat nu net zijn waar ook de zorgsector voor staat. Daarom is het ook niet onlogisch dat Select een aparte businessunit opstart om zich volledig toe te spitsen op de noden in de zorg.

Mensen voor mensen

Wat kan Select Medical betekenen voor uw zorginstelling?

Select Medical zorgt voor topkwaliteit in ziekenhuizen en zorgcentra, want wie wil er nu niet met de beste zorg behandeld worden? Van zorgkundige tot hoofdverpleger, er wordt op maat gewerkt om kwaliteit te garanderen op alle vlakken.

Select is de totaalpartner op gebied van human resources. Wat wil zeggen dat onze experts begeleiding aanbieden gedurende de hele loopbaan. Ze ontdekken talent en helpen het daarna verder te ontwikkelen.

Wat we doen in het kort:

Medewerkers begeleiden naar een job in de zorgsector
De basis van elke winstgevende onderneming is het personeel. Een goede rekrutering is dus van uiterst belang. Select Medical bouwt verder op de expertise van Select om de juiste kandidaten te zoeken in de zorgsector. Dit voor alle soorten profielen in verschillende contractvormen.
Ondersteuning personeelsbeleid
Select Medical gaat verder dan de aanwerving en begeleidt bedrijven ook na hun rekrutering met het uitbouwen van een personeelsbeleid, ook voor de zorgsector. 
Begeleiden van ontslagen werknemers naar de arbeidsmarkt
Een samenwerking op een professionele manier afsluiten, komt uw employer brand alleen maar ten goede. Daarbij kan u op de hulp van Select Medical rekenen.  

Bekijk onze vacatures

Is de zorgsector écht iets voor jou? Neem een kijkje in ons vacatureaanbod.

Nieuws uit de zorgsector

Nood aan advies? Contacteer één van onze experts.

William de MarbaixDirector Medical