Hr-dienstverlener van ziekenhuis tot woonzorgcentrum

Bij Select Medical komen mensen op de eerste plaats.

Bij Select HR geloven we in het goede van ieder individu en willen we elk potentieel zo goed mogelijk benutten. We helpen mensen op weg naar een mooie toekomst en laat dat nu net zijn waar ook de zorgsector voor staat. Daarom is het ook niet onlogisch dat Select HR een aparte businessunit opstart om zich volledig toe te spitsen op de noden in de zorg.

Wat doet Select Medical?

Mensen voor mensen

Select Medical zorgt voor topkwaliteit in ziekenhuizen en zorgcentra, want wie wil er nu niet met de beste zorg behandeld worden? Van zorgkundige tot hoofdverpleger, er wordt op maat gewerkt om kwaliteit te garanderen op alle vlakken.  

Select is de totaalpartner op gebied van human resources. Wat wil zeggen dat onze experts begeleiding aanbieden gedurende de hele loopbaan. Ze ontdekken talent en helpen het daarna verder te ontwikkelen.
Wat we doen in het kort:

 1. Medewerkers begeleiden naar een job in de zorgsector.
 2. Ondersteuning personeelsbeleid.
 3. Begeleiden van ontslagen werknemers naar de arbeidsmarkt.

1. Medewerkers begeleiden naar een job in de zorgsector

De basis van elke winstgevende onderneming is het personeel. Een goede rekrutering is dus van uiterst belang. Select Medical bouwt verder op de expertise van Select om de juiste kandidaten te zoeken in de zorgsector. Dit voor alle soorten profielen in verschillende contractvormen:

 • Werving en selectie: Select Medical zoekt de juiste kandidaat om onmiddellijk in dienst te nemen
 • Uitzendarbeid: tijdelijke arbeid met de mogelijkheid om uw interimaris finaal aan te werven.
 • Projectsourcing: schakel extra expertise in voor een tijdelijk project via projectsourcing.
 • Executive search: onze experts in executive search gebruiken discrete en moderne sourcingtechnieken om ook hoge profielen te vinden.
 • Internationale werving: de oplossing voor het tekort aan verplegend personeel. Select vindt voor u de beste kandidaten in het buitenland en begeleidt hen naar een job hier in België.

2. Ondersteuning personeelsbeleid

Select Medical gaat verder dan de aanwerving en begeleidt bedrijven ook na hun rekrutering met het uitbouwen van een personeelsbeleid, ook voor de zorgsector. Een greep uit onze diensten:

 • Assessment en development centers: onze experts bepalen het potentieel van uw kandidaat, zo bent u verzekerd van een goede match. Na aanwerving brengt u competenties en talenten in kaart via development centers.
 • Vorming, opleiding & coaching: een medewerker na aanwerving goed blijven ondersteunen is essentieel voor het opbouwen van een langetermijnrelatie. Resultaten uit development centers zijn de eerste stap in persoonlijke groei via coaching van Select. 
 • Carrière- en re-integratiebegeleiding: loopbaanvragen of terug aan het werk na een burn-out? Als erkend loopbaancentrum en met gecertifieerde coaches helpen wij uw medewerkers op weg.

3. Begeleiden van ontslagen werknemers naar de arbeidsmarkt

Een samenwerking op een professionele manier afsluiten, komt uw employer brand alleen maar ten goede. Daarbij kan u op de hulp van Select Medical rekenen. Kiest u ervoor uw medewerkers via Select een outplacement-begeleiding aan te bieden, kan u rekenen op:

 • Een doorgedreven begeleiding met zowel aandacht voor het emotionele als professionele aspect
 • Gegeven door ervaren consultants
 • Die expertise over de arbeidsmarkt en de mogelijkheden daarvan bezitten
 • Om de weg naar werk opnieuw bereikbaar te maken.

Bekijk onze vacatures

Is de zorgsector écht iets voor jou? Neem een kijkje in ons vacatureaanbod.

Nood aan advies? Contacteer één van onze experts.

William de MarbaixDirector Select Medical