Gratis e-book: Naar een beter retentiebeleid in acht stappen

Beter voorkomen dan genezen! Zet in op een duurzaam retentiebeleid en vermijd zo dat kostbaar talent jouw organisatie moet verlaten!

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij bezorgen een gratis e-book in je mailbox!
Naar een beter retentiebeleid in acht stappen
Helaas is er iets fout gegaan tijdens het versturen van je sollicitatie. Probeer het graag even opnieuw. Indien je deze melding blijft zien, sluit dan de browser en probeer het nogmaals of neem contact met ons op op marketing@selecthr.be.

Hoe behoud je talent?

David Decouche, directeur Consultancy & Outplacement binnen de Select Group, deelde in zijn meest recente HR talk belangrijke inzichten over rententie, het behoud van talent en de great resignation in Amerika.

Recente cijfers wijzen erop dat een grote ontslaggolf, zoals die in Amerika, voorlopig uitblijft in België. Toch zien we een stijging in het aantal ontslagen op initiatief van de werknemer en een daling in de ontslagen op initiatief van de werkgever. Zetten we dit af tegen de achtergrond van de huidige krappe arbeidsmarkt, dan wordt duidelijk waarom een goed retentiebeleid van uiterst belang is.

David vat zijn beste tips samen in dit e-book: Acht stappen naar een beter retentiebeleid. Laat uw gegevens achter en wij bezorgen een exemplaar in uw mailbox.
David Decouche Manager Outplacement & Consultancy

Nog meer HR tips